Papp Gergő SuperTv2 A Nagy Duett Szulák Andrea sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea A Nagy Duett múlt heti adása közben szomorúan írta a lihegőből, hogy őt és partnerét, Papp Gergő Pimaszúrt nem szereti a zsűri. A Life.hu megtudta, miért érzett így a színésznő.

Múlt héten egy lendületes produkcióval lépett a SuperTV2 színpadára Szulák Andrea és duettpartnere, Papp Gergő Pimaszúr, akik úgy érezték, hogy jól teljesítettek. A zsűri azonban később szinte minden párost feljebb pontozott, mint őket. Andi a lihegőben a legnagyobb közösségi oldalon azonnal megosztotta rajongóival bánatát: "Nem szeret minket ez a zsűri."

Forrás: SuperTv2
Forrás: SuperTv2

"Szomorú voltam, mert úgy éreztem, hogy jól sikerült a produkciónk és akkor úgy tűnt, hogy viszonylag jó pontszámokat is kaptunk. Nem voltunk hálás helyzetben, mert elsőként léptünk a színpadra, és később, ahogy a műsor során a hangulat fokozódott, szinte mindenkinek magasabb pontokat adtak. Ezért keseredtem el és írtam ezt ki ezt a mondatot" - árulta el az énekesnő, aki azonban hamar továbblépett. "Azonnal felülemelkedtem ezen, hiszen továbbjutottunk és már a következő prdukciónkra kellett koncentrálnunk. Remélem, hogy ezen a héten nem lesz okom szomorúnak lenni" - tette hozzá Szulák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.