Ördög Nóri csipkébe öltöztette pocakját

ember műsorvezető díj zsűri Ördög Nóra ünnepség díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Év embere díjátadón az Év médiaszemélyisége díjat kapta Ördög Nóri, akit egy hónapja a legismertebb bulvármagazin olvasóközönsége a legjobb női műsorvezetőnek szavazott meg.

Az RTL Klub műsorvezetője szülés előtt igazán nem tétlenkedik, díjátadóról díjátadóra jár édes terhével.

Forrás: Life.hu/Red Lemon Media
Forrás: Life.hu/Red Lemon Media


"Remélem, nemcsak azért kapom a díjakat, mert a babavárás miatt előtérbe kerültem, hanem a munkámat értékelik azok, akik rám szavaztak. Miután itt szakmai zsűri döntött a díj odaítéléséről, ez számomra fontos visszajelzés" - mondta a Life.hu-nak a műsorvezető, aki pár hónap múlva ad életet kislányának.
A civil díjazottak és jelöltek személyesen jöttek el az eseményre, a többi ismert jelölt és díjazott nem volt jelent az átadó ünnepségen. A díjat alapító Blikk főszerkesztője, Murányi Marcell csak reméli, hogy nem azért nem tették tiszteletüket, mert nem vették komolyan a díjat.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Az Év civil hőse a 22 éves Czuri Zsolt lett, aki a saját testi épségét is veszélyeztetve mentett ki egy kislányt egy aknából.
Az Év szakembere Gschwindt András, az első magyar műhold, a Masat1 "atyja" lett.
Az Év reménysége kategóriában a 18 éves feltaláló, Kuti Lívia kapta a legtöbb szavazatot, aki egy "kövess engem" alkalmazást fejlesztett ki.


szólj hozzá: Rigolyás terhes-e Ördög Nóri?

Összebalhézott a stylisttal Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-cseke-katinka-a-nagy-duett-sztarja-osszebalhezott-a-musor-stylistjaval.htmlKivégezték az egyik legismertebb lesifotósthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-vegeztek-az-egyik-legismertebb-lesifotossal.htmlKirúgták Harsányi Leventéthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-harsanyi-levente-magyar-radiost-kirugtak-a-radiobol.htmlHajdú Péter megríkatta Dukai Regináthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-hajdu-peter-miatt-sirt-dukai-regina.htmlÉlete legfontosabb pillanata előtt áll Vastag Tomihttp://www.life.hu/legykepben/20130301-eurovizios-dalverseny-vastag-tomi-enekes-eletenek-legfontosabb-pillanata-a.htmlNem költözik össze ifjú szerelmével a naptárdívahttp://www.life.hu/legykepben/20130228-kiszel-tunde-naptardiva-nem-akar-osszekoltozni-szerelmevel-martinnal.htmlA Vogue-ban debütál Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130218-debreczeni-zita-fotografus-a-british-vogue-szamara-keszitett-fotokat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.