Josh és Jutta depresszió sérülés baleset rosszullét énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtti balesete óta még mindig nincs jól a Josh és Jutta csapat énekesnője.

Jutta hetekkel ezelőtt szenvedett balesetet, elgázolta őt és édesanyját a zebrán egy autó Budapesten. Azonnal kórházba szállították őket, Jutta nyílt lábszártörést szenvedett és azonnal megműtötték. Az énekesnőnek a bal szeme is bevérzett, tele volt zúzódásokkal, és a szemöldökét, valamint a homlokát is össze kellett varrni. Anyukája még súlyosabb állapotban volt, ezért sokáig altatták és az intenzíven feküdt.

Forrás: www.joshesjutta.hu
Forrás: www.joshesjutta.hu

Juttát a kórházból már kiengedték, de sem lelkileg, sem testileg nem viseli jól a történteket és nagyon izgul a mamájáért, így minden gondolata akörül forog, hogy mi lesz vele. Úgy érzi, képtelen emberek közé menni, el sem tudja képzelni, hogy így, hegekkel csúfítva, sérülten mutatkozzon a korábban mindig csinos énekesnő, ezért már depressziós tüneteket is produkál - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.