agresszió verekedés Dukai Regina celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihozták az agressziót Dukai Reginából egy rendezvényen - tudta meg a Life.hu. A csinos énekesnő olyat tett, amit sosem szokott.

Dukai Regina teljes erejéből, agresszívan szétvert egy piskótát a VIASAT3 új műsorának, Az étterem harcosainak sajtónyilvános eseményén. Annak ellenére, hogy nem szokása ételeket szétzúzni, élvezte a kihívást.

Fotó: Vaskó Tamás
Fotó: Vaskó Tamás

"Ez egy különleges, asztalon szétterített somlói galuska volt, aminek a piskótáját folyékony nitrogénnel locsolták le, így ráadásul látványosan gőzölgött is. Az én feladatom az volt, hogy erőszakkal szétverjem a somlói piskótáját. Ugyan erősen ütöttem, de ez messze nem a legszélsőségesebb arcom" - árulta el az énekesnő.

Regina azt is elmondta, hogy mivel lehet kihozni a sodrából. "Ha bántják a családomat és a szeretteimet, bármire képes lennék. Ha hazamegyek a szüleimhez, mindig anyukám mellett alszom. Ilyenkor olyan vagyok, mint egy oroszlán: figyelem a zajokat és arra gondolok, hogy ha bármi történne annyira megemelkedne az adrenalinszintem, hogy bár nő vagyok, képes lennék megvédeni a családomat. Nincs ugyan fegyverem, de biztos vagyok abban, hogy az adrenalin olyan erőt tud kiváltani, aminek köszönhetően még egy gyengébb ember is képes megvédeni magát."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.