Nem jön össze a csajozás a sorozatsztárnak

sorozat csajozás Kamarás Norbert szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lali lett az Éjjel-nappal Budapest című sorozat egyik legszerethetőbb figurája. A bohókás fiú a Life.hu újságírójának mesélte el, hogy a lányok becserkészésével hadilábon áll, pedig már szeretne egy megértő barátnőt.  

Lali nehezen boldogul az életében, mert szétszórt és álmodozó típus, aki sem anyagi téren, sem a magánéletében nem találja a harmóniát.

Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

"A sorozatbeli szerepem teljesen összecseng a privát életemmel. Korábban szinte ugyanolyan események történtek velem, mint az Éjjel-nappal Budapestben. A csajozással is hasonlóan hadilábon állok, és ha kiszemelek egy jó nőt, mindig valahol megbukik a becserkészése. Bár most a sorozatnak köszönhetően többen felismernek, de nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve, mert a hosszú, tartós kapcsolatokat szeretem és keresem" - mesélte a Lalit alakító Kamarás Norbert.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.