nyeremény per VV Attila lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fogadná el a csatorna másik nyertesének, Alekosznak a lakását a ValóVilág győztes,e VV Attila, ha felajánlaná neki az RTL Klub. A görög a múlt héten első fokon elvesztette nyereménylakását, amelyet a csatorna perelt vissza tőle szerződésszegés miatt.

Bár olyan hírek röppentek fel, hogy Alekosz elvesztett lakása akár VV Attiláé is lehet, ez elég lehetetlennek tűnik. A Life.hu információja szerint Attila lakása, amit több mint egy év várakozás után választott ki magának, már szerződés alatt van, így bármikor a nevére kerülhet.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, TV2
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, TV2

"Karnyújtásnyira van a saját lakásom" - mondta szűkszavúan Attila, aki amúgy sem örülne a pervesztes villalakó lakásának.

"Szerintem nem fogadnám el. Nem szeretnék hiéna lenni" - tette hozzá Attila.

Alekosz a múlt héten vesztett per az RTL Klubbal szemben, aki a villalakót beperelte szerződésszegésért. Alekosz élő szerződése ellenére szerepet vállalt a konkurens TV2 valóságshow-jában, aminek eredményeként a anyacsatorna még aznap megszüntette a győztesének járó egymilliós havi fizetés utalását, és ezzel egy időben pert indított, hogy a nyereményeket, a húszmilliós lakást, a négymillió forintos autót visszaszerezze. A bíróság ítélete szerint Alekosznak vissza kell adnia a nyereménylakást, a már felvett hatmilliót és az autót megtarthatja.

Janicsák Veca beleszeretett egy feketébehttp://www.life.hu/legykepben/20130419-janicsak-veca-wwf-onkenteskent-szemelyesen-megismerkedett-partfogoltjaval-egy-fekete.htmlRepublic: "Nem a mama fizette a temetést!"http://www.life.hu/legykepben/20130422-a-republic-zenekar-hivatalosan-cafolja-hogy-cipo-edesanyja-fizette-volna.htmlVégre gyémánthoz jutott Csobot Adélhttp://www.life.hu/legykepben/20130419-csobot-adel-enekesno-gyemantot-csiszolt-es-probalt.htmlMegsérült Dukai Regina hallásahttp://www.life.hu/legykepben/20130422-dukai-regina-magyar-modell-hallasa-megserult-infuzioval-kezelik.htmlLetartóztatták Reese Witherspoonthttp://www.life.hu/legykepben/20130422-reese-witherspoon-amerikai-szinesznot-letartoztattak.htmlÁthajtott autójával barátnőjén a rapperhttp://www.life.hu/legykepben/20130421-leutotte-es-athajtott-autojaval-baratnojen-coolio-az-ismert-rapper-akit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.