játékos meccs búcsú David Beckham futball foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves David Beckham bejelentette a visszavonulását. A focista utolsó meccse végén könnyekben tört ki. Ennek láttán nincs az a focirajongó nő, akinek ne lenne párás a tekintete.

David Beckham a Paris Saint German csapatkapitányaként vonult vissza. A focista szombat este játszotta utolsó meccsét profi futballistaként. A lelátón ott ült Victoria Beckham és gyermekeik, Romeo, Brooklyn, Cruz és Harper is. Beckham a 81 percben jött le a pályáról. A meccs állt addig, amíg a csapattársai körbevették, majd többször a levegőbe dobták.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Úgy érzem, ez a legjobb idő arra, hogy visszavonuljak. Mindent elértem, amit csak lehetett. Úgy szeretnék visszavonulni, mint egy bajnok. Egy olyan csapattól búcsúztam, amelyik úgy bánt velem, mintha 10 éve velük lennék. 22 év aktív futballozás után néhány hónapig csak a családommal foglalkozom majd" - nyilatkozta a sztár.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.