műsorvezető baleset Fábry Fábry Sándor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas fájdalmak közt vezette showműsorának legutóbbi adását Fábry Sándor, aki egy háztartási baleset során eltörte a karját.

A showman egy héttel ezelőtt, otthonában csúszott meg a lépcsőn, ekkor tört el az orsócsont a bal karjában.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Eleinte úgy volt, hogy a balesetet követő Fábry öt-hat órás felvételén a műsorvezető sínt visel majd a karján, ám ő úgy döntött, hogy szabad karokkal csinálja végig a show-t. "Törött karral gesztikulálni olykor fájdalmas, de végigcsináltam. Én akartam levenni a sínt, az én döntésem volt. De hozzá kell tennem, amikor feladat van, amikor kigyullad a piros lámpa, akkor az ember elfelejti a fájdalmát, és szárnyakat kap" - árulta el a Blikknek Fábry.

Exkluzív! Alexandra Burke elárulta titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20130521-alexandra-burke-enekesno-turkalobol-vasarol.htmlCipőmániás a magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130509-hargitai-bea-modell-cipogyujto-cipoi-felet-meg-sohasem-hordta.htmlTvrtko oldalán búcsúzik a nézőktől Szebenihttp://www.life.hu/legykepben/20130522-szebeni-istvan-a-magyar-televizio-hiradojanak-elbocsatott-musorvezetoje-kollegaja-vujity.htmlPikali Gerda cáfolja a pletykákathttp://www.life.hu/legykepben/20130522-pikali-gerda-magyar-szineszno-nem-kommentalja-a-rola-felroppent-pletykakat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.