Megszabadult ruhájától Janicsák Veca

X-Faktor énekesnő cipő Janicsák Veca sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi kaméleonként többször is változtatott ruházatán Janicsák Veca az egyik női magazin 15. születésnapi buliján  - észlelte a Life.hu.

Az énekesnő dögös, piros ruhában, magas sarkú fekete szandállban érkezett a rendezvény vörös szőnyegére, de a hivatalos fotók elkészülte után után szinte azonnal el is tűnt a kíváncsi tekintetek elől. A kényelmetlen cipellőt egy sokkal komfortosabb darabra cserélte.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg a többi sztár ruháját is galériánkban!

"Nem voltam hajlandó az egész estét végig küszködni a lábfájással. Az öltözőben a lányok kérdezték is, amikor felvettem ezt az edzőcipőt, hogy valóban így akarok-e kimenni az emberek közé?! Én azonban azt gondolom, hogy ettől még ugyanaz az ember vagyok, mint magas sarkúban, csak sokkal jobban érzem magam" - árulta el a Life.hu-nak Veca, aki azonban még itt sem állt meg. Az est vége félé teljesen átöltözött. Csíkos nadrágot húzott egy fekete felsővel és felvette szemüvegét is. Aki korábban látta piros ruhájában szinte fel sem ismerte a Viva Comet legjobb női előadói díjra jelölt énekesnőjét.

Férfimodellként debütált Pál Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130527-pal-denes-enekes-a-voice-nyertese-modellkent-debutalt-de-marad.htmlVoksán Virág szereti a változatosságothttp://www.life.hu/legykepben/20130530-voksan-virag-szereti-a-valtozatossagot-az-eleteben-es-hasonlitanak-egymasra.htmlElhunyt Tóth-Tahi Máté színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130530-tothtahi-mate-jaszaies-szent-istvandijas-szinmuvesz-meghalt.htmlKemény tisztítókúrába kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130529-bodi-sylvi-magyar-szepseg-kemeny-tisztitokuraba-kezdett.htmlIllusztris társaságba került az egykori villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/20130529-vv-agi-kegl-agnes-az-angol-ok-magazin-sztarrovataban-mosolyog.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.