parti fiú énekesnő Lola szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismeretlen fiú oldalán tűnt fel Lola az egyik női magazin 15. születésnapi partiján.

Lola csak nemrég szakított Brasch Bencével, de máris egy új lovag oldalán jelent meg egy magazin szülinapi rendezvényén. Bár az énekesnő igyekezett úgy tenni, mintha semmi köze sem lenne kísérőjéhez, amikor nem kattogtak a fényképezőgépek a fiú keze gyakran Lola derekára csusszant.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg a partiról készült galériánkat!

"Egy főiskolás csoporttársam kísért el. Nem is kettesben, négyen hagytuk el a helyszínt Istenes Bencével és még egy barátommal. Semmi hátsó gondolat nem volt bennem, amikor magammal hívtam. Sőt, azzal biztattam, hogy sok szép lány lesz, mindenképpen el kell jönnie velem"- nevetett Lola.

Megszabadult ruhájától Janicsák Vecahttp://www.life.hu/legykepben/20130531-janicsak-veca-magyar-enekesno-tobbszor-atoltozott-a-joy-szuletesnapi-bulijan.htmlBeveszi a Balatont az LGThttp://www.life.hu/legykepben/20130530-nagyon-balaton-neven-uj-fesztivalsorozat-indul-a-balatonon-augusztus-1820.htmlFérfimodellként debütált Pál Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130527-pal-denes-enekes-a-voice-nyertese-modellkent-debutalt-de-marad.htmlVoksán Virág szereti a változatosságothttp://www.life.hu/legykepben/20130530-voksan-virag-szereti-a-valtozatossagot-az-eleteben-es-hasonlitanak-egymasra.htmlBelefogyott a színészetbe az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-nagy-adrienn-enekesno-belefogyott-a-starfactory-cimu-musical-probaiba.htmlKemény tisztítókúrába kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130529-bodi-sylvi-magyar-szepseg-kemeny-tisztitokuraba-kezdett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.