Caramel és Gigi duplázott a BRAVO OTTO-n

Caramel Bravo Otto zenei díj Radics Gigi díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este rendezték a BRAVO OTTO díjátadót. Az Arany indián a hazai zenei élet egyik legismertebb díja. Idén a közönség is szavazhatott a jelöltekre.

Európa legnagyobb zenei és ifjúsági magazinja által alapított díját több évtizede adják át Németországban. Magyarországon 21. alkalommal osztották ki az Arany indiánokat. A díjátadó gálán 5+1 kategória nyertesei vehették át a szobrokat. Az idei díjátadók között volt Zséda, Vastag Csaba, Illés Csaba, a magazin főszerkesztője. A díjazottak közül ketten is dupláztak: Radics Gigi és Caramel.

Forrás: Ringier
Forrás: Ringier

Caramel és az Arany indiánok

A fiatal énekesnő nemcsak Az év női előadója lett, hanem Az év videoklipje díjat is ő kapta. Caramel lett Az év férfi előadója és ő kapta a BRAVO IDOL díjat is, amelyre idén is számos művészt jelöltek. Ők zenei munkásságuk mellett társadalmi szerepvállalásukkal is példát mutatnak a fiatal generáció számára. A zsűri Caramelt választotta az elismerésre, aki tehetségével és kitartó munkájával generációk példaképévé tudott válni, emellett sokat tett a roma kisebbségi esélyegyenlőségért és integrációért is.

BRAVO OTTO 2013 - NYERTESEK

MAGYAR
Az év együttese: Children of Distance

Az év női előadója: Radics Gigi

Az év férfi előadója: Caramel

Az év felfedezettje: Oláh Gergő

Az év dala: Majka, Curtis, BLR - Belehalok

BRAVO IDOL - Caramel

KÜLFÖLDI
Az év külföldi dala: One Direction / Live while we're young

Az év külföldi női előadója: Rihanna

Az év külföldi férfi előadója: Justin Bieber

Az év külföldi együttese: One Direction

Az év külföldi felfedezettje: Olly Murs



Caramel: "Tökjó minden"http://www.life.hu/legykepben/20130529-caramel-enekes-boldog-uj-szerelme-oldalan.htmlCaramel újra szerelmeshttp://www.life.hu/legykepben/20130518-molnar-ferenc-caramel-magyar-enekes-ujra-szerelmes.htmlKi kell költöznie Radics Giginekhttp://www.life.hu/legykepben/20130516-radics-giginek-ki-kell-koltoznie-a-nyeremenylakasabol.htmlLiptai Claudia kislánya rajong Radics Gigiérthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130331-liptai-claudia-kislanya-gesztesi-panka-rajong-a-megasztar-nyerteseert-radics.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.