Britains Got Talent terhesség Alesha Dixon sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első gyermekével terhes Alesha Dixon, aki az év második felében ad életet a kicsinek - írja a Daily Mail.

A Britain's Got Talent 34 éves zsűritagja és párja, Azka Ononye zenész múlt év óta alkotnak egy párt, és máris családot alapítanak. Alesha szóvivője tegnap jelentette be az örömteli hírt. "Alesha és Azka örömmel tudatják, hogy gyermeket várnak. A kicsi az év második felében érkezik. A pár rendívül boldog" - árulta el a sajtószóvivő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Plus size modell lett VV Anikóbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130621-molnar-aniko-a-valo-vilag-sztarja-plus-size-modell-lett.htmlApás szülésre készül Varnus Xavérhttp://www.life.hu/legykepben/20130620-varnus-xaver-magyar-orgonamuvesz-apas-szulesre-keszul.htmlMel Gibson egy terrorista a munkábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130620-gaby-hoffman-egykori-gyereksztar-szerint-mel-gibsonnal-szornyu-volt-a.htmlValóra vált Várkonyi Andi rémálmahttp://www.life.hu/legykepben/20130620-varkonyi-andreanak-a-tv2-musorvezetojenek-fejere-egy-legy-szallt-elo.htmlCserpes Laura nincs túl Fekete Dávidon?http://www.life.hu/legykepben/20130620-cserpes-laura-magyar-enekesno-meg-nincs-tul-volt-ferjen.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.