Silvio Berlusconi miniszterelnök bíróság ítélet Ruby-per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét évre ítélte a milánói elsőfokú bíróság hétfőn Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőt az úgynevezett Ruby-perben, egyúttal örökre eltiltotta a közhivatal-viseléstől kiskorú prostitúcióra való kényszerítése és hivatali hatalommal való visszaélés miatt.

A bíróság egy évvel szigorította az ügyészség által kért hat év börtönt. A kizárólag nőkből álló bírói testület ítéletét a milánói bíróság épülete előtt a Berlusconi vezette Szabadság Népe (PdL) párt híveinek tiltakozása kísérte, miközben balközép tüntetők éljeneztek.

Forrás: AFP/Filippo Monteforte
Forrás: AFP/Filippo Monteforte


"Teljesen irreális az ítélet. A bíróságban még az ügyészségnél is több előítélet volt. Fellebbezni fogunk" - nyilatkozta elsőként Niccolo Ghedini, Berlusconi ügyvédje.

Forrás: MTI

Gyerekével együtt drogozna Robbie Williamshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130624-robbie-williams-enekes-egyutt-drogozna-a-lanyaval-hogy-a-legjobb.htmlCsütörtökön temetik James Gandolfinithttp://www.life.hu/legykepben/20130624-james-gandolfinit-a-maffiozok-sztarjat-csutortokon-temetik-el-new-yorkban.htmlSzepesi Niki: "Egy résznél sírtam el magam"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130623-szepesi-niki-egy-resznel-sirtam-el-magam-szily-nora.htmlA kórházigazgató öntötte a savat a nő vallomása szerinthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-a-savval-leontott-no-a-szembesitesen-felismerte-tamadojaban-a-budapesti.htmlÍme a Szombat esti láz új szerelmespárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130624-antal-timi-es-angyal-andris-menedzsere-kiss-sandor-a-szombat.htmlDoboltál már popsikon? Így csináld!http://www.life.hu/szorakozz/20130620-lifenight-vicces-video-fenekeken-es-melleken-dobol-a-zenesz.htmlBulimia okozta Amy Winehouse halálát?http://www.life.hu/gyogyulj/20130624-amy-winehouse-halalat-igazabol-bulimia-okozta-az-enekesno-batyja-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.