fashion week fül Keresztes Ildikó énekesnő ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy ékszerbemutatón fedezte fel a fülgyűrű nevű kiegészítőt és annyira megtetszett neki, hogy elhatározta, azonnal beszerez egyet belőle - tudta meg a Life.hu.

Ildit már a stylistok is figyelik, ugyanis mindig kitalál valami meglepőt, amire érdemes odafigyelni. A fülgyűrű egy igazán különleges ékszer, amit érdemes lesz a divatdiktátoroknak ellesni az énekesnőtől.

Forrás: Str Média
Forrás: Str Média

"Egy híres, magyar nevű ékszergyártó hívott meg a bemutatójára, ahol az új kollekcióban egyből kiszúrtam magamnak a fülgyűrűt, aminek az a különlegessége, hogy nem lóg a fülből, hanem körbefogja, ezért is lett a neve fülgyűrű. Imádom az egyedi és extravagáns dolgokat és ez a füldísz igazán nekem való, bár már régen is divat volt, most újra hódító útjára indul, én pedig alig várom, hogy kipróbáljam egy rockos szereléshez. A másik csodaszép ékszer, amit már most viselek, egy mikrofon medállal ellátott nyaklánc, amit a bemutató után ajándékba kaptam" - mesélte Ildi.

Korinna személyisége nem elég királynői?http://www.life.hu/legykepben/20130624-kocsis-korinna-2013as-miss-world-hungary-szepsegverseny-kozonsegdijasanak-szemelyisege-nem.htmlMÁZS az év férfi főszereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130625-meszaros-arpad-zsolt-az-ev-ferfi-foszereploje.htmlHivatalos: szakított Lola és Brasch Bencehttp://www.life.hu/legykepben/20130626-szakitott-lola-enekesno-es-brasch-bence-a-csillag-szuletik-felfedezettje.htmlBalesetet szenvedett Gérard Depardieuhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-gerard-depardieu-francia-filmszineszt-autobaleset-erte-moszkvaban-meguszta-karcolasokkal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.