úszónő bejelentés házasság Hosszú Katinka olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztusban bekötik a fejét világ- és Európa-bajnok magyar gyors- és vegyesúszó olimpikonunknak - tudta meg a Life.hu.

A hírt maga Katinka osztotta meg a legnagyobb közösségi oldalon. "Örömmel jelentem be, hogy Shane és én úgy döntöttünk, augusztus végen összeházasodunk!" - írta boldogan az úszónő, akinek ezúton is sok boldogságot kívánunk.

Hosszú Katinka hivatalos Facebook oldala
Hosszú Katinka hivatalos Facebook oldala

Gigi edzőjével fogy Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/legykepben/20130624-gaspar-evelin-magyar-celeb-azzal-az-edzovel-fogy-akivel-radics.htmlBefogták panírozni az énekesnőkethttp://www.life.hu/legykepben/20130628-zseda-es-radics-gigi-rantotthust-panirozott-becsbudapesten-rendezvenyen.htmlÍgy változik az életünk július 1-tőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130701-julius-elsejetol-rengeteg-szabaly-valtozott-es-szigorodott-magyarorszagon.htmlRetro esküvőt tart Baby Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130628-baby-gabi-enekesno-retro-stilusu-eskuvot-tervez.htmlSzörnyethalt a Cirque du Soleil egyik előadójahttp://www.life.hu/legykepben/20130701-lezuhant-a-cirque-du-soleil-egyik-akrobataja-sarah-guyardguillo-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.