X-Faktor RTL II sztár RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor sztárja a csúcsra tör. Nem elég, hogy megnyerte az RTL Klub tehetségkutató műsorát, majd a Szombat Esti Lázban is diadalmaskodott, most az RTLII-n műsorvezetőként is feltűnik - tudta meg a Life.hu.

Új szerepben, műsorvezetőként próbálja ki magát péntektől az X-Faktor egykori győztese.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A hírt az énekes a legnagyobb közösségi oldalon osztotta meg, ahol elárulta, hogy az RTLII-n a Péntektől péntekig című riportműsorban köszönti majd a nézőket. "Ez a műsor érdekes és vicces témákkal foglalkozik, hétről hétre összesítve az eseményeket. Olyan, mint a szövegkiemelő filctoll: megjelöljük azt, amit nem akarunk elfelejteni. Számomra ez a műsor pont ilyen" - írta Vastag Csaba, aki egykori Szombat Esti Láz-béli ellenfelét, Istenes Bencét helyettesíti és izgatottan készül az új kihívásra.

Melegre vágyik Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-horvath-eva-a-viasat-musorvezetoje-nem-tudja-hol-nyaral.htmlFeladta hiúságát Rudolf Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130711-rudolf-peter-magyar-szinesz-rendezo-ujra-rendezoi-szekbe-ult-es.htmlLuxusapartmanban nyaralt az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130710-polyak-lilla-magyar-szineszno-es-homonnay-zsolt-magyar-szinesz-luxus.htmlCristofel szerepet kapott- Verebes István kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/20130711-verebes-istvan-magyar-rendezo-kiborult-mert-vv-cristofel-szinhazi-szerepet.htmlDivatosan fesztiválozik Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130711-debreczeni-zita-fesztivaldivatja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.