Majdnem belehalt a fogyókúrába Gregor Bernadett

veszélyes fogyás Gregor Bernadett kiszáradás fogyasztószer fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszélyes tablettát szedett a színésznő, kis híján tragédiával végződött a karcsúsodás.

Belebetegedett a fogyókúrába Gregor Bernadett. A színésznő olyan "természetes alapanyagú" szert használt, amelytől csontsoványra fogyott, állandóan pörgött és csaknem kiszáradt - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A barna szépségnek egyik ismerőse ajánlotta az ismeretlen eredetű szert. Már az gyanús lehetett volna, hogy kereskedelmi forgalomban "még" nem volt kapható, csak nála lehetett rendelni. "Nemrég híradásokból jöttem rá, hogy veszélyes szert szedhettem. Arra lettem figyelmes, hogy lötyög rajtam minden ruha, és állandóan ittam volna. Az evés viszont eszembe sem jutott" - emlékezett vissza Bernadett a néhány hónappal ezelőtti esetre. Hozzátette: először azt hitte, megtalálta a csodaszert, de a mellékhatások egyre kínzóbbak voltak. "Amikor rájöttem, hogy baj van, azonnal orvoshoz mentem, aki haladéktalanul letiltott a szerről" - mondta a pórul járt színésznő.

Elvitték Jennifer Lawrence Oscar-díjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130723-jennifer-lawrence-szineszno-oscardijara-a-szulei-vigyaznak.htmlPeller Mariannt elzavarta a férje otthonrólhttp://www.life.hu/legykepben/20130722-peller-mariann-musorvezetot-elzavarta-a-ferje-otthonrol.htmlÚj kutyával vigasztalódik Növényi Norberthttp://www.life.hu/legykepben/20130722-novenyi-norbert-olimpiai-birkozo-bajnok-uj-kutyat-fogadott-a-csaladba.htmlHiteltartozása miatt eladta autóját Zana Józsefhttp://www.life.hu/legykepben/20130723-zana-jozsef-magyar-szinesz-eladta-autojat-hogy-rendezni-tudja-lakashitelet.htmlBreaking! Megszületett VV Ágica kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20130723-szogeczki-agi-a-valo-vilag-egykori-szereplojenek-kisfia-patrik-megszuletett.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.