Sarka Kata nemi erőszak támadás celeb Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly veszélybe került szerdán Sarka Kata, akit Budán támadott meg egy ápolatlan férfi - tudta meg a Life.hu. A kétgyermekes anyuka érthető módon halálra rémült, de mégsem tett feljelentést a rendőrségen.

Az esetet a férje osztotta meg a nagyvilággal, okulásként minden fiatal nő számára.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Ma délután a Komjádi uszoda előtt sétált a feleségem, amikor megtámadta őt egy 45-50 év körüli, vékony, meglehetősen ápolatlan férfi. Lökdösni kezdte, agresszív és vulgáris volt és azt hajtogatta, hogy megveri és megerőszakolja (nem ezekkel a szavakkal). Az volt a szerencséje, hogy az uszoda előtt ült egy néni, egy bottal. A néni is rémülten figyelte az esetet, majd Kata hirtelen felkapta a botját és ráüvöltött a támadóra. A támadó erre eltakarodott. Zokogva mesélte el az esetet, így még soha életében nem félt, mint ma délután. Lányok, asszonyok, egyedül ne sétáljatok arra! Sajnos Katának sem ideje, sem lelkiereje nem volt, hogy felhívja a rendőrséget, most pedig már mást nem tehetünk, csak jelezzük mindenkinek, hogy nagyon vigyázzon azon a környéken!" - írta magából kikelve Hajdú Péter a legnagyobb közösségi oldalon.

Forma-1-esekhez épül be Mádai Vivienhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-madai-vivien-magyar-musorvezeto-beepul-a-forma-1-egyik-csapataba.htmlNyilvánosak a felsőoktatási felvételi ponthatárokhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-nyilvanosak-a-felsooktatasi-felveteli-ponthatarok.htmlEgy edzést sem hagy ki Kammerer Zoltánhttp://www.life.hu/legykepben/20130723-kammerer-zoltan-haromszoros-olimpiai-es-haromszoros-vilagbajnok-kajakozo-egy-edzest.htmlVéresen emlékezik vissza Kulka a tragédiárahttp://www.life.hu/legykepben/20130724-kulka-janos-magyar-szinesz-konnyeivel-koszkodve-emlekszik-vissza-a-roma.htmlMagyar hullát találtak egy bőröndben Londonbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-magyar-no-holttestere-bukkantak-londonban-egy-borondben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.