VV Évának pánikrohama volt a Szigeten

VV Éva Sziget Fesztivál pánikroham alkoholizmus rehabilitációs kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pasizni ment a Szigetre VV Éva, aki mindezt egy csepp alkohol nélkül szerette volna abszolválni. Az alkoholmentes életet jól bírja, a tömeget viszont kevésbé - kisebb pánikrohama is volt a sok ember miatt.

VV Éva egy fővárosi elvonóból érkezett a Szigetre pénteken. Az egykori valóságshow-szereplő épp alkoholizmusától és pánikrohamától szeretne megszabadulni az intézmény falai között, amelyet inkább üdülőnek, mint rehabilitációs intézetnek használ, így a kórházból tett kirándulás belefért neki.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Mire azonban elért a Sziget VIP-szektoráig, kisebb pánikroham tört rá - írja a BorsOnline. "Ez biztosan a tömeg miatt van, ­sajnos nem bírom" - mondta a botrányairól ismert lány, aki nemrég azt nyilatkozta, túl híres ahhoz, hogy árufeltöltő legyen. Később állítólag a Nagyszínpad előtti tömegben táncolt, egy holland férfival keveredett össze, egy másikkal számot is cserélt, elvégre - ahogy a bulvárlapnak is mondta - pasizni ment ki. Mindezt úgy hajtotta végre, hogy egy csepp alkoholt sem ivott. "Józanul is iszonyú jól tudom érezni magam" - mondta.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



VV Éva: "Túl híres vagyok, hogy árufeltöltő legyek"http://www.life.hu/legykepben/20130802-vv-eva-egykori-villalako-a-karrierjet-tervezgeti-az-elvonon-hipermarketben.htmlBreaking! VV Éva bevonult a rehabrahttp://www.life.hu/legykepben/20130722-vv-eva-rehabilitaciora-vonulf-fuggosegei-kezelese-celjabol.htmlRészegen balhézott VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-vv-eva-egykori-villalako-ittasan-csinalt-botranyt-az-atheni-szepsegversenyen.htmlVV Éva pucér mellei bejárják a netet (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130318-vv-eva-a-valovilag-egykori-szereploje-meztelen-melleirol-kep-keszult.htmlBörtönbe küldené apját VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-sztarja-bortonbe-kuldene-apjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.