Meghalt Sipos Edit vízilabdázó

halál Európa-bajnok vízilabdázó Sipos Edit világbajnok rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar vízilabdasport kiemelkedő alakja mindössze 38 éves volt.

Súlyos betegség után, rákban elhunyt a világ- és Európa bajnok vízilabdázó, Sipos Edit. Kedd este távozott az élők sorából - adta hírül a dunaujvaros.com. Legnagyobb sportsikerét 1994-ben érte el, amikor Rómában vb-aranyérmes, 2001-ben Budapesten pedig Európa-bajnok lett a nemzeti együttessel.

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Forrás: MTI/Illyés Tibor

Emellett a válogatottal szerzett Eb-ezüstöt, két Világkupa-bronzot, klubcsapatával nyert BEK-et, kilencszer magyar bajnokságot, és volt Magyar Kupa-győztes is. Aktív pályafutásának befejezése után az utóbbi években Szentesen fiatalok nevelésével foglalkozott. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, agydaganatot diagnosztizáltak nála. Kezeléseire pénzt is kezdtek gyűjteni, de a kór legyűrte. Nyugodjon békében!

Néhány nappal ezelőtt is búcsúznunk kellett egy magyar sportolónőtől: Temes Judit olimpiai bajnok úszónő 83 éves korában hunyt el.

Laky Zsuzsi második babáját várjahttp://www.life.hu/legykepben/20130814-laky-zsuzsi-egykori-europa-szepe-ismet-babat-var.htmlLegyőzte az agyrák a híres dobosthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-jon-brookes-a-the-charlatans-dobosa-44-evesen-meghalt.htmlKoós János elárulta boldog házasságának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20130812-koos-janos-enekes-42-eve-al-hazassagban-elarulta-titikat.htmlBetiltották a rovarirtó nevű rockzenekarthttp://www.life.hu/legykepben/20130813-schuster-lorant-pmobil-egyuttes-koncert-a-budapest-parkban-augusztus-19en.htmlVasárnap lesz Palácsik és Vajna esküvőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130814-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuje-amerikaban-lesz-antonio-banderas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.