gázolás megálló Örs vezér tere Országos Mentőszolgálat halálos baleset sérült villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autós baleset történt Budapesten. Egy ember vesztette életét, öt embert szállítottak kórházba.

Öt embert szállítottak kórházba a mentők azután, hogy egy autós a villamosmegállóba hajtott szerda reggel a fővárosban az Örs vezér téren - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-vel.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A helyszín

Németh Cecília azt mondta, hogy két nő súlyos, további két nő és egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett. Egy nő a helyszínen elhunyt, rajta már nem tudtak segíteni. Az autós a Fehér út irányából hajtott az Örs vezér tér felé, amikor járművével a korlátot átszakítva a 3-as villamos megállójába hajtott. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a megálló körüli területet a rendőrség lezárta. Közutat ugyan nem zártak le, de a környéken torlódás alakult ki. A 3-as, a 62-es és a 62/A villamosok helyett az Örs vezér tér és a Bosnyák tér között pótlóbuszok közlekednek - közölte a BKK.

Másik szerencsétlenség is történt ma: halálra gázolt egy, az M5-ös autópálya felezősávján gyalogoló román állampolgárságú férfit egy kamion szerda hajnalban Csengele közelében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.