Esztergályos Cecília vetélkedő sztárok Férj és féleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esztergályos Cecília 29 éve él együtt a férjével, ezért valószínűleg már kiismerte annak szokásait. Ez jól fog nekik jönni a közeljövőben.

Hamarosan új részekkel jön a Mr. és Mrs. című celebvetélkedő a TV2-n. A műsorban többek között Esztergályos Cecília és férje is szerepelnek, akiket biztosítottak a szerkesztők arról, hogy semmi olyanban nem kell részt venniük, amit nem szeretnének vagy méltatlan lenne hozzájuk. Az biztos, hogy 29 évnyi kapcsolat után jól fognak szerepelni a vetélkedőben annak ellenére, hogy a művésznő párja több szokását nem ismeri. Ennek prózai oka, hogy például nem alszanak együtt, így fogalma nincs, a férje mikor melyik lábával kel fel - nyilatkozta a Blikknek.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Gyerek reményében ment férjhez Esztergályos Cecíliahttp://www.life.hu/legykepben/20130319-esztergalyos-cecilia-szineszno-a-kivalo-muvesz-magenelete-nem-ugy-alakult.htmlEsztergályos Cecília: "Rájöttem arra, hogy mennyi mindent kihagytam"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120522-esztergalyos-cecilia-mennyi-mindent-kihagytam-egy-kave-szily-noraval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.