Szakított barátnőjével Kefir

Kefir párkapcsolat szerelem szakítás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viharos kapcsolatuk hét évig tartott. Kefir érezte, nem Erika az igazi - írja a Blikk.

Nem hiába vallják a szerelmesek vízválasztójának a hetedik évet. Kefir és barátnője, Erika esetében is beigazolódott a régi mondás: a pár hétévnyi viharos kapcsolat után úgy döntött, külön folytatják útjukat.

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita
Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita

"Sokáig éltünk együtt, de sosem kértem meg a kezét, mert nem éreztem elég stabilnak az érzelmeinket" - árulta el a 33 éves énekes, aki szerint nemcsak a viták, hanem a féltékenykedési jelenetek tették tönkre a viszonyt.
"Bár sosem voltak tányérdobálós vitáink, a bolhából is képesek voltunk elefántot csinálni. Rájöttünk, hogy elég volt a vitákból, és lezártuk ezt a hosszú időszakot" - mondta Kefir, aki ennek ellenére nem veszítette el a reményt, hogy valaha rátalál az igazira.

A háború elszakította őket, 70 év után egybekeltekhttp://www.life.hu/szeress/20130722-egy-brit-szerelmespar-a-haboru-alatt-elszakadt-egymastol-most-70.htmlSzakított szerelmével Voksán Virághttp://www.life.hu/legykepben/20130722-voksan-virag-dj-flower-szakitott-szerelmevel.htmlSzakított kedvesével Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/szeress/20130706-szakitott-szerelmevel-felmery-lilivel-kerenyi-miklos-mate-a-budapesti-operettszinhaz.htmlHivatalos: szakított Lola és Brasch Bencehttp://www.life.hu/legykepben/20130626-szakitott-lola-enekesno-es-brasch-bence-a-csillag-szuletik-felfedezettje.htmlSzakított a Voice szexi énekesehttp://www.life.hu/szeress/20130606-gajer-balint-a-voice-enekese-szakitott-a-baratnojevel-es-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.