Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi vaddisznó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésznője nemrégiben félelmetes remetelaknak nevezte házikóját, most pedig kiderült, van is mitől félnie az erdőszéli kis lakban. Szabó Zsófit a minap megkergették a vaddisznók.

Imádott kutyájával, Gyémánttal indult sétálni tegnap este Szabó Zsófi, amikor is vérfagyasztó kalandban volt része. Miután kicsit megnyugodott, klaviatúrát ragadott és megosztotta Facebook-oldalán a történteket.

Forrás: Szabó Zsófi, TV2
Forrás: Szabó Zsófi, TV2

"Bár tudom, hogy ebből címlap lesz, mégis kénytelen vagyok kiírni! Az előbb kergettek meg a vaddisznók, amikor Gyémántot akartam megvédeni. Több mint egy éve egy egész konda rémisztgeti a környéken élőket. Több kutya esett már a vaddisznók áldozatául. Védett növényeket túrtak ki és mindennap felborítják a szemetest. Eddig is féltem, de nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget a dolognak. Segítséget kértünk a Pilisi Parkerdő Zrt.-től is, illetve az önkormányzattól. Senki nem segít nekünk, és ez mar több mint egy éve megy így! Azt hiszem, el fogok költözni" - panaszolta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.