melltartó Keresztes Ildikó nudizmus énekesnő nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nemrég tért haza spanyolországi nyaralásából, ahol ideje legnagyobb részét egy nudista öbölben töltötte.

Az egykori X-Faktor-mentor egy kint élő barátnőjét látogatta meg, az utazásra pedig 74 éves édesanyját is magával vitte. Ildikó már negyedik alkalommal járt Benidormban, ahol a gyönyörű tengerpart mellett azt szereti a legjobban, hogy senki nem ismeri fel, így nyugodtan meztelenkedhet a szabadban.
"Ez egy nagyon érdekes öböl, ahol voltunk, ugyanis ez egy naturalista hely. Megmondom őszintén, utálok felsőrészben napozni, úgyhogy azért megyek el messzire, hogy ne ismerjen fel senki, és egy szál tangában tudjak a tengerparton szaladgálni. Gyakorlatilag még túl is voltam öltözve ebben az öbölben. Na jó, néha én is ledobtam mindent..." - árulta el a pikáns részleteket az énekesnő az RTL Klub reggeli műsorában.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


A strandolás mellett azért jutott idő a zenés pubok látogatására is, az egyik helyen pedig még egy AC/DC slágert is elénekelt, amivel óriási sikert aratott. Egy angol turistának annyira tetszett a produkciója, hogy tanácsokkal is ellátta Keresztest.
"A klotyóban összetalálkoztam egy nagyon csinos angol úriasszonnyal, aki teljesen le volt nyűgözve és mondta, hogy náluk van egy tehetségkutató, aminek X-Faktor a neve, és hogy nem gondoltam-e rá, hogy kipróbálom magam" - mesélte a vicces helyzetet az előadó.

Meggyilkolták Schobert Norbi ismerőséthttp://www.life.hu/legykepben/20130930-schobert-norbi-fitneszgurut-felhaboritotta-a-36-eves-soroksari-no-brutalis.htmlSarka Kata félti Szabó Zsófithttp://www.life.hu/legykepben/20130930-sarka-kata-szabo-zsofi-schobert-norbi-muller-attila-tolvai-reni.htmlÚj társa van Sári Évinekhttp://www.life.hu/legykepben/20130925-sari-evi-szineszno-uj-tarsa-ropi-a-kutya.htmlCsak injekcióval tudott fellépni Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-detar-eniko-szineszno-betegen-allt-szinpadra-ferjevel-rekasi-karollyal-egy.htmlPattanásig feszültek az idegek az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130927-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentorai-toth-gabi-szikora-robert-geszti.htmlA húszba se került Rákosi Annamáriahttp://www.life.hu/legykepben/20130928-rakosi-annamaria-miss-universe-donto.htmlNem visel bugyit a TV2 szexi sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130928-cynthia-dictator-es-varga-viktor-a-tv2-mr-es-mrseben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.