gyilkosság depresszió halál öngyilkos életfogytiglan ördögűző látó Szita Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett a látóasszony, aki ördögűzést kért Szita Bencére, mert úgy vélte, megszállta az ördög.

Lelkiismeret-furdalás gyötörte V. Andreát. A depresszióra hajlamos nő, aki egy független egyház tagja volt, önmagát hibáztatta azért, mert Kertész Józsefet, Szita Bence gyilkosát bemutatta a vele egy hitet gyakorló P. Erikának. Egy névtelenséget kérő forrás szerint azt gondolta a nő, hogy ha a két embert nem ismerteti össze, a kisfiúnak sem kellett volna meghalnia - tudta meg a Bors.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Ahogy a Life.hu is megírta, Szita Bencét P. Erika megbízásából Bogdán József és Kertész József együtt ölte meg. Mindhárman életfogytiglani büntetést kaptak.Úgy tudni, V. Andreát már akkor kihallgatta a rendőrség, amikor Szita Bencét eltűntként kezdték keresni. Vallomásában azt mondta: Erika deviáns kisfiúnak tartotta Bencét, akiről azt gondolta, hogy maga az ördög. Őt okolta azért, hogy tönkrement a gyerek nevelőapjával, Gyöngyi Sándorral a kapcsolata, és azért is, mert saját, Bencével egykorú fia, Balázs vesebeteg lett. V. Andrea maga is találkozott egyszer a kiskamasz Bencével, akit szavai szerint furcsának talált. Úgy vélte, megszállta az ördög. A látóasszony ezután imákat olvasott Bencére, aki rosszul lett. A nő akkor úgy vélte, az ördög távozott a gyermekből.

Gyöngyi Sándor, Szita Bence nevelőapja azt mondta, mélyen megrázta, amikor megismerte az asszony vallomását, akinek nyilvánvalóan volt oka a lelkiismeret-furdalásra. Ő volt az, aki Bence eltűnése előtt olyan látomásról beszélt P. Erikának, hogy a kisfiút az erdőben, egy fa alatt látja. "Oda is került" - tette hozzá elcsukló hangon a nevelőapa.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!




Szita Bence gyilkosa: "Nem vagyok szörnyeteg"http://www.life.hu/legykepben/20130711-szita-bence-brutalis-korulmenyek-kozt-kivegzett-kisfiu-gyilkosa-nem-tartja.htmlVégeznének magukkal Szita Bence gyilkosaihttp://www.life.hu/gyogyulj/20130702-szita-bence-gyilkosai-az-elsofokon-eletfogytig-tarto-szabadsagvesztesre-itelt-b.htmlBordáját törték Szita Bence gyilkosánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-szita-bence-egyik-gyilkosanakb-jozsefnek-eltorte-bordajat-a-cellatarsa-a.htmlÉletfogytiglani börtön Szita Bence gyilkosainakhttp://www.life.hu/legykepben/20130606-eletfogytiglani-bortonbuntetesre-itelte-a-birosag-szita-bence-gyilkosait.htmlFelmentenék Szita Bence feltételezett gyilkosaithttp://www.life.hu/legykepben/20130605-folytatodott-a-meggyilkolt-szita-bence-pere-a-vedok-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.