gyilkosság Kamilla walesi hercegnő szexuális szokás Károly herceg brit királyi család titok Napló Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A walesi hercegnő állítólag naplót vezetett, amelyben a brit királyi család szaftos szexuális szokásait is kivesézte.

Botrány a láthatáron! Diana hercegnő állítólag a brit uralkodó családra nézve kínos, intim részleteket is leírt a naplójában. Miután világossá vált számára, hogy házassága Károllyal hamarosan véget ér, papírra vetette a herceg hancúrozásait szeretőjével, Kamillával, aki ma már Károly felesége. De más családtagok sem ússzák meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Diana a Károllyal történő válás után állítólag fel akarta használni a jegyzeteket, nehogy elszakadjon fiaitól. Érdekes, hogy 18 hónappal azután, hogy a szívek királynője Párizsban életét vesztette egy tragikus autóbalesetben, valaki belopózott a Kensington-palotába és ellopta a naplót - írja a Female First. Alan Power oknyomozó újságíró szerint ha valaha napvilágra kerül ez a jegyzet, az komolyan veszélyeztetheti a brit monarchiát. "Olyanok is szerepeltek benne, hogy Károly mit szeretett az ágyban, kikkel feküdt le, de utalások voltak egy idősebb királyi személyre és egy férfi szolgálóra is" - mesélte az újságíró, aki szerint nem baleset történt és egyértelmű, hogy Lady Di-t emiatt ölték meg. A gyilkosság-elmélet egyébként nem új keletű: a Scotland Yard állítólag nemrég újraindította a nyomozást, mert új információk birtokába jutottak.

Lady Diana utolsó szerelmehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130918-mozi-film-szorakozas-lady-diana-utolso-szerelme.htmlMeggyilkolták Diana hercegnőt?http://www.life.hu/legykepben/20130915-a-scotland-yard-ujranyomoz-diana-hercegno-ugyeben-elkepzelheto-hogy-meggyilkoltak.htmlDiana előtt tisztelgett Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130904-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-az-egykori-walesi-hercegne-lady.htmlFordulat Diana hercegnő halálával kapcsolatban?http://www.life.hu/legykepben/20130818-diana-hercegno-halalaval-kapcsolatban-uj-informaciok-kerultek-a-scotland-yard.htmlPakisztánba költözött volna Diana hercegnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130801-diana-walesi-hercegno-meg-pakinsztanba-is-elkoltozott-volna-szivsebesz-szerelme.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.