Batánovics Lili X-Faktor fogyás Alföldi Róbert fogyókúra edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub X-Faktorának élő show-iban nem csupán énekhangjával, de egyre nőiesebb megjelenésével gyűjt bókokat Batánovics Lili. Az énekesnő a Life.hu-nak elárulta, kezd megbékélni idomaival.

"Nehéz úgy szexinek lenni, ha az ember nem topmodell alkat" - jelentette ki a minap Lili, aki a pozitív kritikák és mentora, Alföldi Róbert biztatására végre kezdi elfogadni a testét. "Már nem zavar, hogy ducibb vagyok, mint a versenytársaim" - mesélte az énekesnő. "Persze, van, hogy a közösségi oldalon bántó beszólásokat olvasok, de már csak nevetek rajtuk. Nem zavar, nem idegesít fel. A legtöbben egyébként is azt írják, úgy vagyok jó, ahogy vagyok" - tette hozzá Lili, majd boldogan újságolta, hogy amióta a verseny elkezdődött fogyott is.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Nem tudom, mennyit, nem álltam mérlegre, a beköltözéskor magammal hozott ruhákon érzem, hogy nagyok rám. Pedig edzeni sincs sok időm. Igaz, enni sem nagyon" - mesélte Lili. "Alföldi Róbert egyenesen kijelentette, hogy le ne merjek fogyni" - nevetett.

Kiakasztják szomszédaikat az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-kocsis-tibor-es-gyurcsik-tibi-xfaktorosok-kiakasztjak-szomszedaikat-eneklesukkel.htmlTóth Marci távozott az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131020-xfaktor-donto-toth-marci-es-peterffy-lili-parbajozott-a-kieso.htmlMeglepő ruhadarab az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/legytrendi/20131020-erdesz-tamas-az-xfaktor-enekese-a-fat-phoenix-tagja-extrem.htmlCsobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.htmlOstromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.