anyaság romantika Ördög Nóra férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri öt hónappal szülés után olyan ragyogóan néz ki, hogy  máris egy női magazin címlapjára került. Az RTL Klub vezető műsorvezetőjének életét az anyaság kiteljesítette, azt viszont bevallotta, hogy a nagy boldogság ellenére hiányzik valami az életéből.

Nóri szinten minden idejét a kis Micinek szenteli, akit már jógázni is elvisz magával. Hiába az anyaság öröme, hiába érkezik egyre több felkérés, szeretne már a férjével kettesben is tölteni egy kis időt.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

"Nagyon szívesen mennék már moziba, de annak is nagyon örülnék, ha végre lenne időm megfőzni egy romantikus vacsorát" - vallotta be a Maxima magazinban Nóri, aki a legtöbb kismamához hasonlóan alig várta, hogy ismét felvehesse korábbi kedvenc ruhadarabjait. Elárulta, hogy a fotózás fénypontja az volt, amikor rájött, hogy régi méretében rámegy az a csodaszép bőrnadrág, amit már előtte kinézett magának a kirakatban.

"Persze a hétköznapokban most is figyelek arra, hogy nőnek érezzem magam: igyekszem ápolt és csinos lenni. De az azért egy teljesen más helyzet, amikor a stylistok a te méretedben, illetve stílusodban eléd raknak sok-sok ruhát, a sminkes pillánként ragaszt rád műszempillát. Régen éltem meg fotózást ekkora ünnepként" - foglalta össze első egész napos stúdióélményét Nóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.