Batánovics Lili X-Faktor mentorok Alföldi Róbert Eckert Anikó párbaj RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetesen megviselte Batánovics Lilit, hogy "csapattársával", Eckert Anikóval kellett párbajoznia tegnap este. Bár a sokak szerint végső győzelemre is esélyes lány hiába jutott tovább, órákig a könnyeivel küzdött.

"Vegyes érzések vannak bennem. Egyrészt örülök, hogy továbbjutottam, másrészt fáj, hogy Anikóval kellett párbajoznom. Egy csapatban voltunk, együtt jártunk próbákra, összenőttünk, ugyanaz a mentorunk. A párbajhelyzetet nem kívánom senkinek, ott, akkor tudatosul az emberben, hogy az életéért küzd. Ma, holnap még biztosan ki leszek borulva, de sokáig nem hagyhatom el magam, hiszen készülni kell a következő adásra" - mondta pityeregve az egyébként mindig mosolygós Lili.

Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

Drámai pillanatok az X-Faktorban - Nézd meg a galériát!

"Az is világossá vált, hogy még erősebb párbajdallal kell készülnöm" - tette hozzá a lány, aki egyébként számított arra, hogy vasárnap is színpadra kell állnia. "Szombaton kaptam hideget-meleget, a mentorok nem voltak maximálisan elégedettek a produkciómmal. Benne volt a pakliban, hogy párbajozom, arra azonban nem számítottam, hogy Anikóval. Amikor vártuk az eredményhirdetést, gondolkozni sem bírtam. Nem latolgattam az esélyeket, teljes testemben remegtem" - mondta el Lili, akinek a szülei minden élő adásbana nézőtérről szurkolnak neki.

Alföldi Róbert mentoráltja a vasárnapi döntés során Tóth Gabitól kapta a legkeményebb kritikát. Az énekesnő kijelentette, hogy Batánovics "nem tud közölni", és azt sem tagadta, szomorú, hogy nem Lilinek kell hazamennie. Gabi a véleményét internetes kommentelők szerint nem a legmegfelelőbb módon közölte, sokan egyenesen úgy vélik, a legfiatalabb mentor porig alázta az amúgy is halálra rémült lányt.

Eckert Anikó esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131027-eckert-aniko-esett-ki-az-xfaktor-2013-harmadik-dontojebol.htmlForró hangulat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-az-rtl-klub-xfaktoranak-harmadik-elo-showjaban-szerelmes-dalokat-enekeltek.htmlRettegésben telt az x-faktoros hetehttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-az-rtl-klub-xfaktoranak-mult-heti-parbajozoja-peterffy-lili-alfoldi.htmlSokkot kapott az X-Faktor kiesőjehttp://www.life.hu/legykepben/20131021-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-toth-gabi-segiti-a-kieso.htmlBakiparádé az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131021-az-rtl-klub-xfaktoraban-lilu-lokos-kinga-a-stylist-es.htmlKiakasztják szomszédaikat az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-kocsis-tibor-es-gyurcsik-tibi-xfaktorosok-kiakasztjak-szomszedaikat-eneklesukkel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.