Lou Reed dajkálta Kállay-Saunderst

halál csecsemő Amerika emlék Lou Reed zenész kapcsolat basszusgitáros Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori megasztárost nagyon lesújtotta a legendás zenész halála, mivel gyermekkorában szoros kapcsolat fűzte Lou Reedhez.

Ahogy a Life.hu is megírta, elhunyt a legendás amerikai zenész, Lou Reed. Kállay-Saunders András kisgyermekkora óta ismerte a Velvet Underground együttes alapítóját. Az énekes a Life.hu-nak mesélt a zenészhez fűződő már-már rokoni kapcsolatáról.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

András és apukája közös koncerten

"Édesapám Lou Reed basszusgitárosa és énekese volt. Évtizedeken keresztül turnéztak együtt a világban" - kezdi a történetet András, aki nemrég életében először lépett egy színpadra édesapjával. "Apu írt egy posztot arról, mennyire megrázta a halálhír. Ő úgy tekintett Reedre, mint a bátyjára és a családjával is nagyon jó kapcsolatot ápol. Valószínűleg európai turnéját is megszakítja, hogy visszautazzon Amerikába és támaszt nyújtson Lou családjának" - mesélte az egykori megasztáros, akinek számos gyermekkori emléke van a legendás zenészről. "Mikor csecsemő voltam, Lou Reed babusgatott, játszott velem, dalokat dúdolt nekem, mert imádta a gyermekeket."

Európa-szerte szedi áldozatait a viharhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-egyre-tobb-aldozatot-szed-az-eszakeuropan-vegigsopro-vihar.htmlElhagyja az országot a humoristahttp://www.life.hu/legykepben/20131028-a-jaszai-maridijas-szinesz-sas-jozsef-tavasszal-visszavonul-a-szinpadtol.htmlAz X-Faktorért tért haza a ByTheWay énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131028-az-rtl-klub-xfaktoraban-a-bytheway-toto-africa-cimu-dalat.htmlTúszdráma: kiszabadították a gyerekethttp://www.life.hu/legykepben/20131029-tiz-honapos-gyerekkel-baridakozta-el-magat-egy-ferfi-dunaujvarosban.htmlBarátnőjét siratja Péterffy Lilihttp://www.life.hu/legykepben/20131028-peterffy-lili-az-rtl-klub-xfaktoranak-elo-adasaban-az-mdcvel.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.