adakozás Bárdosi Sándor olimpiai bajnok forint birkózó Majka millió rapper Mr és Mrs lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper másfél millió forintot adott az olimpiai ezüstérmes birkózónak, aki majdnem utcára került.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bárdosi Sándortól a MÁV visszakérte azt a lakást, amit a 10 évvel ezelőtti olimpiai eredményéért kapott. Az olimpiai ezüstérmes birkózónak újra kell kezdenie az életét, mert úgy tűnt, költöznie kell. Most azonban Majka jótékonykodásának köszönhetően Bárdosi fellélegezhet - tudta meg a Blikk.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Tizenkét hónapig nem kaptam fizetést, anyámékhoz jártam enni. Minden héten megígérték, hogy fizetnek, de nem tették. Azt mondták, majd beszámítják ezt az elmaradást abba az összegbe, amennyiért megvehetném a lakást. Végül ez sem így lett. De sosem történt semmi, az illetékesek folyton csak ide-oda küldözgettek, most pedig szóltak, hogy mennem kell a lakásból. Illetve megengedték, hogy maradjak, de csak akkor, ha fizetek 10 millió forintot. Nem ezt beszéltük meg, és noha nem készítettünk róla szerződést, anno azt ígérték, hogy MÁV-ingatlanértéken vehetem meg a lakást. A tízmillió pedig a piaci ára lenne a panelnak" - magyarázta Bárdosi.

A segítség onnan jött, ahonnan nem is számított rá a sportoló. Majka és párja, Dundika, miután megnyerték a TV2 Mr. És Mrs. című show-ját, hazavihettek hárommillió forintot. A lap információja szerint azonban Majka úgy döntött, osztozik a nyereményen a második helyezett Bárdosi házaspárral. A lap megkereste Majkát, aki nem cáfolta ugyan a hírt, de nem is erősítette meg. Bárdosi szűkszavúan nyilatkozott. "Nem szeretnék az anyagi dolgaimról nyilatkozni. Az nem titok, hogy Majkával nagyon jóban vagyunk, a Mr. és Mrs. forgatása alatt ismertük és szerettük meg egymást, de azt, hogy én kaptam Majkától másfél milliót, nem erősítem meg. Na jó, nem is cáfolom" - mondta sokat sejtetően Bárdosi.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.