terhesség poén Lilu X-Faktor 2013 István Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki tudja, viccelt-e vagy sem István Dani rádiós, amikor az egyik reggeli rádióműsorban azt mondta, Lilu azért lett rosszul az X-Faktor után, mert babát vár.

István Dani a Music FM Önindító című reggeli műsorában arról beszélgetett műsorvezetőtársával, Istenes Bencével, hogy miért kerülgette rosszullét és ájulás Lilut a szombati élő adás után. A hivatalos magyarázat szerint sem Lilu, sem pedig Bence nem ettek aznap, annyira belefeledkeztek a munkába.

Lilu a szombati élő adásban Forrás: RTLKLUB

Bence a beszélgetés alatt is tartotta magát ehhez az álláspontjához, míg az x-faktoros berkekben szintén bennfentesnek számító István Dani egyszer csak kijelentette, hogy Lilu biztosan babát vár - idézi a beszélgetést a Blikk. Valószínűleg csak rádiós poénkodásról van szó, de nem lenne az sem meglepetés, ha Lilu valóban kisbabát várna. Az X-Faktor háziasszonyának egy négyéves kisfia van, és egy interjúban elmesélte már, hogy szeretne még gyereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.