Király Viktor egy nő nadrágjában nyúlkál

fotó szex nadrág énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor lazán belenyúlt egy gyönyörű testű nő nadrágjába, kissé lehúzva a farmert, szinte láthatóvá téve a hölgy hátsó domborulatait.

Eddig senki sem tudta, kihez tartozik az a csodás alak, amit az énekes merész módon használt fel Fire című dalának albumborítójához. A Life.hu kiderítette, hogy a lány nem más, mint Viktor barátnője, Bea.

Forrás: Facebook/Király Viktor
Furcsa alakú melleket kapott Miss Fitness győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131120-miss-fittness-gyoztese-tikoskitty-furcsa-alaku-melleket-kapott-dr-tizedes.htmlMajka pénzeli Bárdosi Sanyithttp://www.life.hu/legykepben/20131119-majka-rapper-masfel-millio-forintot-adott-bardosi-sandor-olimpiai-ezustermes.htmlIstván Dani: Lilu babát várhttp://www.life.hu/legykepben/20131120-istvan-dani-radios-viccelt-lilu-x-faktor-utani-rosszulletevel.htmlNem vetkőzhet Rippel szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20131120-rippel-ferenc-szerelme-banyai-sara-modell-nem-vetkozhet-meztelenre-fotozason.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.