Sarka Kata feleség Moszkva szépségverseny vállalkozás Andy Vajna Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna bevásárolta feleségét Hajdúék vállalkozásába.

Ahogy a Life.hu megírta, nemrég Moszkvában parádézott a Vajna-Hajdú házaspár. Most az is kiderült, hogy nem csak a szórakozásról szóltak ezek a napok. A legendás filmes ugyanis azt tervezi, hogy bevásárolja nejét a Miss Universe Hungary szépségversenybe - tudta meg a Bors.

Fotó: Tv2

A világhírű hollywoodi producer a film­szakmában már bizonyított, most a szépségiparra is szeretné rátenni a kezét. Nyilván Hajdúék nem járnak rosszul Andy Vajna nevével, és szívesen beveszik párját a vállalkozásukba. A Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója, Sarka Kata örült, hogy ezentúl híres barátnőjével, Timivel dolgozhat együtt. "Igaz, hogy tárgyalunk Andy Vajnával és Tímeával. Kárpáti Rebeka versenyére is azért tartottak velünk, hogy tájékozódjanak és felvegyék a kapcsolatot a szervezőkkel" - erősítette meg a hírt Kata, aki örül a közös munkának Tímeával.

"Igen, valóban tervezzük az együttműködést, de a megállapodás még nem született meg. Annyit viszont elárulhatok, jövőre világszínvonalú show-t csinálunk együtt" - nyilatkozta Vajna Tímea, akinek férje biztos segít majd abban, hogy a jövő évi szépségkirálynő-választáson világhírű vendégek is tiszteletüket tegyék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.