Megszólal a férfi, akinek a karjában halt meg a lezuhant a holttest

halál zuhanás baleset Blaha Lujza tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nappal ezelőtt, november 23-án kaptuk a hírt, hogy egy vérbefagyott holttestet találtak a Blaha Lujza téren. A halott férfi feltehetően a Boscolo Residence egyik ablakából eshetett ki. Az Origónak adott interjúban megszólal az a férfi, akinek a karjaiban halt meg az áldozat.

Ahogyan korábban is írtuk, a rendőrök hamar ott voltak a helyszínen, a mentők viszonylag későn értek oda. Sem a rendőrség, sem pedig a mentők nem nyilatkoztak még az ügyben, a férfi feltehetően öngyilkos lett, a hotel ablakából vetette ki magát. A fiatal férfi, aki egyedüliként próbált segíteni, azért nyilatkozott az Origónak, mert szégyennek tartja, hogy a rengeteg szemtanú egy lépést sem tett, hogy segítsen. Inkább bámészkodott, nevetett vagy buzgón fotózott. A teljes interjút itt olvashatod.

Blaha Lujza tér Fotó: Jászai Csaba/MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.