facebook X-Faktor baki ByTheWay kommentek RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan megírtuk, Olivér bakijával indult a ByTheWay első előadása a szombat esti X-Faktorban. Bár a mentorok megértően kezelték a hibát, a szőke énekest zavarta az eset. 

A magyar X-Faktor-történelemben először fordul elő, hogy az első öt versenyző közé csapat kerül be. Persze - mint ismeretes - nekik sem volt sima útjuk idáig, néhány hete egyszer már elbúcsúztak a műsortól.

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

Olivér szombati bakija után aggódtak is értük a rajongók, hogy esetleg kevés szavazatot kapnak a továbbjutáshoz, a fiú pedig arról beszélt, fájt neki, hogy hibázott, ugyanis a többiek megbíznak benne, és rossz érzés volt, hogy miatta nem volt zökkenőmentes az előadás. Hozzátette, nem arról volt szó, hogy nem hallotta magát a fülesében, és leszögezte, pillanatnyi koncentráció-zavarral küzdött, amiről senki más nem tehet. A srácok szurkolói azonban a Facebook-kommentek tanúsága szerint egy pillanat alatt megbocsátották a hibát, és több száz bejegyzés született arról, hogy mennyire szorítanak a fiúknak. Természetesen, ahogyan minden előadó, úgy ők is kaptak bőven kritikát is, amelyek közül a legkeményebbek a versenybe visszakerülésük létjogosultságát kérdőjelezi meg. Mi szurkolunk nekik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.