Facebook-oldalán támadják Geszti Pétert

X-Faktor Szabó Ádám Facebook Danics Dóra Péterffy Lili Krasznai Tünde Geszti Péter kommentek RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb közösségi oldal tanúsága szerint Geszti Péter rendszeresen figyelemmel követi, amit neki, vagy két mentoráltjának írnak a facebookozók. Most azonban nem csupán Krasznai Tündét és Danics Dórát véleményezték az internetezők, hanem a rutinos mentort is, amiért Péterffy Lilit küldte haza a versenyből.

Kap hideget-meleget Facebook-oldalán Geszti Péter. Ezúttal azonban leginkább nem mentoráltjai miatt szólították meg profilja követői, sokkal inkább azért, mert Szabó Ádám bennmaradására voksolt és Péterffy Lilit küldte haza.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Ma Geszti Péternek kellett volna hazamennie.Tisztellek, imádlak, de ezzel a döntéssel nagy mérget okoztál nekem. Egyszerűen a harmonikavirtuóz hangszer nélkül nulla, nem tud érzelmet átadni. Ellenben Lilivel..." - olvasható egy elégedetlenkedő komment. "Elvesztette számomra a hitelességét azzal, hogy nem tartotta magát az ön által oly sokszor említett és kihangsúlyozott párbajdöntése mellett, miszerint az jut tovább, aki az adott produkcióban jobb volt. Ez most Lili volt. Csalódtam. Sajnálom. Szerintem sokan gondolják most ezt, amit én!" - írja egy másik néző. Persze azért most is véleményezték az internetezők Danics Dórát és Krasznai Tündét is. Az utóbbi talán több és durvább elmarasztaló bejegyzést kap, de közben nagyon sokan írják azt is, hogy mindkét lánynak ott a helye a végső döntőben.

A hozzászólásokra Geszti Péter a következőképpen reagált: "Elolvastam minden véleményt, hozzászólást, kritikát, javaslatot. Mindent köszönök, még azt is, amiben nem volt sok köszönet. Három dolog fontos most. 1. Tudnotok kell, hogy mindkét lányt egyformán szeretem, és mindkettőjük rendelkezik egy-egy csak rájuk jellemző nagyszerű adottsággal.2. Örülök, hogy mindenki gondol valamit róluk - ezek szerint érdekesek és érdemesek arra, hogy róluk beszéljetek, vitázzatok. 3. Bármelyikőjüket szeretitek jobban, szavazzatok rájuk most is! Mentori öleléssel: Geszti Péter."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.