plus size modell illegális fogyasztószerek Szily Nóra sminkes Molnár Anikó fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-szereplőből sminkessé és plus size modellé avanzsált Molnár Anikó Szily Nórának mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt mi mindent megtett azért, hogy vékony lehessen. 

Molnár Anikó azt állítja, bár látja, hogy van rajta bőven pluszkiló, sokkal jobban érzi magát, mint amikor anno - harminc kilóval kevesebbel - rengeteg energiát fektetett abba, hogy vékony és még vékonyabb legyen.

Forrás: Facebook/Karma Televízió

Ennek érdekében azonban nem csupán koplalt és edzett, hanem illegális fogyasztószerek egész arzenálját is felsorakoztatta a polcán, azzal sem törődve, hogy tudta, súlyos idegrendszeri következményekkel járhat a készítmények használata. "Nem érdekelt, csak az érdekelt, hogy vékony legyek. Ma már nem is tudom, miért" - emlékezett vissza Anikó, akinél nagy áttörés volt, amikor immár duciként szexi fotósorozatot csináltatott magáról és rendezvényen is megmutatta a testét.

"Addig sokat bujkáltam és egy pufidzsekiben és mackónadrágban vészeltem át a tavalyi őszt, de azóta elhatároztam, hogy ebben a testben is boldog leszek" - jelentette ki Anikó, akinek saját maga elfogadásában sokat segített párja, Norbert is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.