olimpiai bajnok vád Szalai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Roland szerint szó sem volt arról, hogy barátnője edzőként segítené őt a további versenyeken.

Roland és barátnője elmondása szerint, szó sem esett arról, hogy Szalai Vivien jelentkezne a nemzetközi edzőprogramba, sem arról, hogy mindezzel pénzt keressen. Kökény azt mondja, Vivien abban is tudja őt segíteni, hogy képviselje az érdekeit a szakmai megbeszéléseken. Például abban, hogy egy világversenyen ki induljon a csapathajóban. Mivel azonban ez már túlmutat egy segítő hatáskörén, ezért is használták az edző szót.

kökény roland,kajakozó Forrás: MTI/Illyés Tibor

A legfontosabb azonban az, hogy amikor teljesíteni kell, a maximumot nyújtsa a versenyeken és tökéletes társa legyen a páros hajóban mellette ülő Dombi Rudolfnak. A barátok és azok, akik hisznek Kökény Rolandban, minden fórumon bíztatják őket. Roland az olimpiai arany után még egy VB aranyat tervezett, de nem voltak még konkrét tervei a jövőt illetően. Most már szóba került az is, hogy részt venne a 2016-os riói olimpián, 41 évesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.