Kegyetlen bánásmód brutális kegyetlenség erőszak gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bántalmazta, kínozta és éheztette három gyermekét egy anya és apa. A magyar kriminalisztika egyik legdurvább esetéről a Blikk című napilap írt. A cikk szerint a két kisfiút és kislányt a szigetszentmiklósi házban több mint 10 évig kínozták

Az ügyben egyelőre csak az ügyészség nyilatkozott. Ők elismerték, hogy vádat emeltek a szülők ellen, de részleteket nem árultak el. Egy éve gyűlnek a levelek a postaládában. Azóta senki sem nyitotta ki az omladozó ház ajtaját. Egy házaspár 8, 9 és 10 éves gyermekét tartotta szinte rabszolgaként a házban, rendszeresen verte, szexuálisan zaklatta illetve arra kényszerítette őket, hogy bogarakat és rágcsálókat egyenek.

A szomszédok szerint a családhoz rendszeresen járt szociális munkás. A gyerekek óvodába, iskolába jártak. A szakemberek akkor vették el őket a szülőktől, amikor a korábbinál is rosszabb körülményeket találtak. A gyámhivatalnál későbbre ígértek tájékoztatást arról, hogy a gyerekek mit meséltek a nevelőszülőknek, hogyan kínozta őket az anyjuk és apjuk. Ez a trauma életük végéig hatással lesz rájuk.

Megerőszakolták Xantus Barbaráthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131114-az-eszter-alapitvany-uj-kampannyal-kuzd-a-nemi-eroszak-ellen.htmlMegerőszakolták Madonnáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131007-madonna-amerikai-popenekesno-a-harpers-bazaar-magazinban-bevallotta-megeroszakoltak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.