Szegedi volt a Blahán meghalt fiatal

hotel kiugrás öngyilkosság áldozat Szeged Blaha Lujza tér születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szegedi fiatalember lehetett az áldozat, akinek a holttestét szombaton találták meg a Blaha Lujza téren. A születésnapján halt meg.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, szombat délelőtt egy meztelen fiatal holttestére bukkantak a Blaha Lujza térnél, az Osvát utca sarkán álló szálloda előtt. A férfi feltehetően öngyilkos lett, a Boscolo Residence egyik ablakából ugorhatott ki. A Délmagyar.hu úgy tudja, az áldozat szegedi.

Vérbefagyott holttest feküdt a Blahánál Fotó: Jászai Csaba/MTI

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Vérbefagyott holttestet találtak a Blahánhttp://www.life.hu/legykepben/20131123-budapest-vii-keroleteben-verbefagyott-holttestet-talaltak-a-blahan.htmlMegszólal a férfi, akinek a karjában halt meg a lezuhant a holttesthttp://www.life.hu/legykepben/20131124-megszolal-a-fiatalember-akinek-a-karjaba-zuhant-a-meztelen-holttest.htmlTilla "leúszta" Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/legykepben/20131126-a-tv2-propaganda-musorvezetoje-tilla-leuszta-hosszu-katinkat.htmlByTheWay Olivért bántotta a bakihttp://www.life.hu/legykepben/20131125-az-rtl-klub-x-faktoraban-a-bytheway-enekese-oliver-bakizott-a-fiut-bantotta-hogy-hibazott.htmlBálint Toncsi békülne Sarka Katával?http://www.life.hu/legykepben/20131125-balint-antonia-kedveskedik-sarka-katana.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.