Dévényi Tibi és Rózsa Gyuri is visszatér a képernyőre

Zenebutik csatorna nosztalgia köztévé műsor retró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi arcok tűnnek fel hamarosan a MTVA új csatornáján, de nem ám új köntösben, hanem úgy, ahogy egykor megismertük őket. Decembertől újra nézhetjük Dévényi Tibi bácsi, Rózsa Gyuri és Juhász Előd egykori, sikeres műsorait.

Igazi retrócsatornát indít a közmédia, ahol a nosztalgiáé lesz a főszerep. Az M3-n a hazai tévézés eddigi legsikeresebb, legkedveltebb műsorait fogják sugározni.

Sztárok, Dévényi Tibor, M3 retrócsatorna, Juhász Előd, Rózsa György, Kovács Kati Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A december 20-án induló adón olyan, a tévében 1963 óta nem látott műsorok tűnnek fel újra, mint a Halló fiúk, halló lányok című sorozat, amelyből csak 6 epizód maradt meg, és a Táncdalfesztivál 1966-os döntője, amelyből összesen harmincpercnyi adásanyag található az archívumban. Juhász Előd egykor, vasárnaponként 11 órakor jelentkező Zenebutikja ugyanabban az időben ismét a képernyő elé ültetheti a nézőket, akik a mára legendássá vált zenészek ifjúkori kezdő lépéseit, nagyravágyó terveiket is visszanézhetik. A szerkesztőségben szinte minden korosztály együtt dolgozik, fiatalok és tapasztalt, öreg rókák állítják össze a csatorna műsorát, és otthonról a tévénézők is beleszólhatnak a műsor összeállításába, hiszen nézői „nyomásra" bármely régi, szívnek kedves adás újra műsorra kerülhet.

Karda Bea mellei igaziakhttp://www.life.hu/legykepben/20131127-a-life-hu-riportere-katz-david-egy-magazin-partijan-beszelgetett-gyozikevel-karda-beaval-es.htmlExkluzív! Bemutatjuk Kiszel Tünde jövő évi naptáráthttp://www.life.hu/legykepben/20131126-kiszel-tunde-13-naptara-nyomdaba-kerult.htmlMuri Enikő felvállalta szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/20131127-muri-eniko-az-x-faktor-enekesnoje-es-kerenyi-miklos-mate-szinesz-egy-part-alkotnak.htmlMedveczky közszemlére tette mellbimbóithttp://www.life.hu/legykepben/20131127-medveczky-ilona-nagyon-szexi-ruhaban-jelent-meg-a-voros-szonyegen-mellbimboja-is-latszott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.