zsarolás szex telefon pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi Dj egykori párja gusztustalanul visszaélt Virág bizalmával, ráadásul igen komolyan meg is fenyegette a nyuszilányt.

Virág nem mondható éppen prűdnek, nyíltan beszél a szexualitásról, így azt is elárulta, hogy szeret szexi üzeneteket váltani aktuális szerelmeivel. Ám egy alkalommal nagyon pórul járt, azóta körültekintőbb ezen a téren.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Exkluzív! Bemutatjuk Kiszel Tünde jövő évi naptáráthttp://www.life.hu/legykepben/20131126-kiszel-tunde-13-naptara-nyomdaba-kerult.htmlKarda Bea mellei igaziakhttp://www.life.hu/legykepben/20131127-a-life-hu-riportere-katz-david-egy-magazin-partijan-beszelgetett-gyozikevel-karda-beaval-es.htmlMuri Enikő felvállalta szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/20131127-muri-eniko-az-x-faktor-enekesnoje-es-kerenyi-miklos-mate-szinesz-egy-part-alkotnak.htmlMedveczky közszemlére tette mellbimbóithttp://www.life.hu/legykepben/20131127-medveczky-ilona-nagyon-szexi-ruhaban-jelent-meg-a-voros-szonyegen-mellbimboja-is-latszott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.