Béres Alexandra visszavágott Lázárnak

főzés gasztronómia verseny sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandrának elege lett abból, hogy társai túlságosan kritikusak a főzésben amatőrnek számító, közismert sztárversenyzőkkel szemben a TV Paprika Sztárséf című műsorában. Éppen ezért megleckéztette a magabiztosakat.

A versenyzőkön kívül a gasztronómiához remekül értő zsűrit és a műsorvezetőt is megdolgoztatta Béres Alexandra, hogy kissé visszavágjon az okoskodóknak. A műsorvezető, Kovács Lázár a műsorra jellemző gasztronómiai játékokban tette próbára a versenyzőket, amihez ő kiválóan ért, de a játékosok rendre alulteljesítettek.

Forrás: TV Paprika

Alexandra úgy döntött, hogy egy sportos feladatban mutassák be a tudásukat. A két férfinak hátulról összekapaszkodva kellett guggolásokat végeznie, amiért Szandra fejenként 500 Ft-os pénzjutalmat ajánlott fel. Kár lenne tagadni, nehezen ment a feladat. Az egyik guggolásból a zsűri egyik tagja nem tudott felállni, elesett, és Lázárt is magával rántotta. Mivel a versenyzők - Bebe, a Back to Black énekese, és Hajdu Attila korábbi válogatott labdarúgó - a csúfos bukás ellenére méltányolni szerették volna Lázárék teljesítményét, végül, mintegy vigaszdíjként, megszavazták nekik a fejenként 500 Ft-os jutalmat.

Forrás: TV Paprika
Vacsoratársai vigyáznak Nádas Györgyrehttp://www.life.hu/legykepben/20131127-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-sarka-kata-es-szabo-zsofi-raszoltak-nadas-gyorgyre-hogy-ne-igyon-sokat.htmlVégül Nyuszómuszóé lesz Pikali Gerdahttp://www.life.hu/legykepben/20131128-pikali-gerda-szinesznot-vegul-nyuszo-muszo-azaz-magyar-attila-nyeri-meg-a-madach-szinhazban.htmlMegzsarolta expasija Voksán Virágothttp://www.life.hu/legykepben/20131127-voksan-viragot-dj-flowert-megzsarolta-ex-pasija.htmlExkluzív! Bemutatjuk Kiszel Tünde jövő évi naptáráthttp://www.life.hu/legykepben/20131126-kiszel-tunde-13-naptara-nyomdaba-kerult.htmlMuri Enikő felvállalta szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/20131127-muri-eniko-az-x-faktor-enekesnoje-es-kerenyi-miklos-mate-szinesz-egy-part-alkotnak.htmlMedveczky közszemlére tette mellbimbóithttp://www.life.hu/legykepben/20131127-medveczky-ilona-nagyon-szexi-ruhaban-jelent-meg-a-voros-szonyegen-mellbimboja-is-latszott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.