karácsony advent Debrecen Miskolc Budapest díszítés villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapest után már Debrecenben és Miskolcon is fel lehet ülni a fényfüzérekkel díszített járművekre.

Egyre több nagyvárosban zakatol az adventi villamos. Idén először közlekedik Debrecenben a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. fényfüzérekkel feldíszített járműve, amely a Kossuth térről a Nagyállomás irányába, majd körbe a teljes vonalon jár egészen január 6-ig. A pompás szerelvényről hosszú záridővel készült egy különleges felvétel.

Hosszú záridővel készült felvétel a debreceni villamosról Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Miskolcon sem maradnak ki az adventi villamosból a helyiek, amely a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között jár. Budapesten is közlekedik a fényvillamos, méghozzá több útvonalon.

A budapesti fényvillamos Forrás: Facebook/Budapesti karácsonyi villamos

A pesti rakparton és Budán is lehet rajta utazni, január 6-ig minden héten hétfőtől szerdáig a 61-es villamos vonalán a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között, csütörtöktől vasárnapig pedig a 2A vonalon a Jászai Mari tér és a Boráros tér között.

Amerikába mennek a testükből élő magyar celeblányokhttp://www.life.hu/legykepben/20131203-amerikaban-folytatjak-a-testukbol-elo-celeblanyok-a-prostituciot.htmlMellbimbót villantott Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20131202--horvath-eva-musorvezeto-formas-popsit-villantott.htmlEgy harmadik fenyegeti Hernádi kapcsolatáthttp://www.life.hu/legykepben/20131202-egy-harmadik-szemely-fenyegeti-hernadi-kapcsolatat.htmlMádai Vivien levetkőzötthttp://www.life.hu/legykepben/20131202-madai-vivien-levetkozott-a-vizipolosok-kedveert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.