musical színdarab színház tyúkanyó énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falusi Mariann színészi és énekesi tehetségét kiteljesítő szerepet kapott a Centrál Színházban, ahol a a Chicago című musicalban Morton mamát, a minden hájjal megkent börtönigazgatót alakítja.

Morton mama összetett figura, és sokféle sztereotípia is tapad hozzá. Kíméletlen, pénzsóvár, megvesztegethető parazitától a kedélyeskedő, melegszívű édesanyáig széles a választék. Ez mind Morton mama. Falusi Mariann ha nem Centrálban próbál, műsort vezet a Klubrdióban, szóló karrierjét teljesíti ki, a Pa-Dö-Dö-vel koncertezik és néha kutyákat is ment. Közélet és politika érzékeny. Véleményalkotó művész.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Brasch Bencét bedrogozták egy szórakozóhelyenhttp://www.life.hu/legykepben/20131203-brach-bence-enekes-a-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-hogy-italaba-egyszer-drogot-csempesztek.htmlAmerikába mennek a testükből élő celeblányokhttp://www.life.hu/legykepben/20131203-amerikaban-folytatjak-a-testukbol-elo-celeblanyok-a-prostituciot.htmlMádai Vivien levetkőzötthttp://www.life.hu/legykepben/20131202-madai-vivien-levetkozott-a-vizipolosok-kedveert.htmlMellbimbót villantott Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20131202--horvath-eva-musorvezeto-formas-popsit-villantott.htmlKapócs Zsóka: "Ez egy óriási nagy szerelem"http://www.life.hu/legykepben/20131202-kapocs-zsoka-szineszno-imadja-het-honapos-vizslajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.