hőkamera Szerbia medve vadász Magyarország határ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bundás állatot a határrendészek fülelték le Hercegszántó közelében.

Erre senki nem számított – váratlan vendég lépte át a szerb-magyar határt Hercegszántó közelében. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerint a hercegszántói határrendészeti kirendeltség ügyeletesét értesítette a stabil hőkamera kezelője, hogy egy szokatlan alakú, különlegesen nagy méretű hőképet vett észre.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Egykori szerelmesek randevúztak a premierenhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-egykori-szerelmesek-andy-vajna-es-dobo-kata-geszti-peter-es-gryllusz-dorka-futottak-ossze-a-coming.htmlJól csókol Csányi Sándorhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-a-coming-out-cimu-film-kapcsan-csanyi-sandor-szinesz-es-andy-vajna-meselt-a-life-hu-riporterenek.htmlVisszatérhet Szinetár Dóra és Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-enekesek-szinpadra-allhatnak-az-operettszinhaz-jubileumi-romeo-es.htmlMár nem kancsalít a retró műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20131128-juhasz-elod-zenebutik-atyja-visszater-a-kepernyore-es-nem-kancsalit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.