Varga Viktor hazavitte műmellét

mell Sztárban sztár perverzió énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor soha nem titkolta különcségét, sőt kifejezetten büszke rá, hogy egész lénye eltér az átlagostól. Az extremitásoktól cseppet sem mentes énekes újabb fura dolgot művelt - tudta meg a Life. hu.

Varga Viktor többször bújt már női jelmezbe a Sztárban sztár című produkció során, ilyenkor természetesen műmell is dukál a tökéletes megjelenéshez. Viktor kapcsolata elég sajátos ezzel a női testrésszel. Hazavitte ékességét.

Forrás: Tv2
Amikor a szereplőválogatás meztelenül zajlikhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-g-attila-gyartasvezeto-elmeselte-hogyan-zajlik-a-felnott-filmek-vilagaban-egy-casting.htmlKeleti Györgyi leleplezte a szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20131203-keleti-gyorgyi-botranykonyveben-leleplezte-a-szepsegkiralynot.htmlEgykori szerelmesek randevúztakhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-egykori-szerelmesek-andy-vajna-es-dobo-kata-geszti-peter-es-gryllusz-dorka-futottak-ossze-a-coming.htmlMár nem kancsalít a retró műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20131128-juhasz-elod-zenebutik-atyja-visszater-a-kepernyore-es-nem-kancsalit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.