Sztárban sztár haj Maszk énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hová is tűnt Varga Viktor, aki péntek este Kylie Minogue, majd Dobrádi Ákos bőrébe bújt? Eláruljuk, ő volt legalul. Három az egyben.

Sokkoló fotó ábrázolja, hogy a Sztárban sztár produkció egyik közkedvelt szereplője milyen átalakuláson ment át, mielőtt a döntőben színpadra állt volna. Először az ausztrál énekesnő dalát adta elő, majd Dobrády Ákosként folytatta a versenyzést. Az átalakulások között nem sok ideje volt, így már előre elkészítették mindkét maszkot, és egyszerre viselte ezeket.

Forrás: TV2
Amikor a szereplőválogatás meztelenül zajlikhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-g-attila-gyartasvezeto-elmeselte-hogyan-zajlik-a-felnott-filmek-vilagaban-egy-casting.htmlKeleti Györgyi leleplezte a szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20131203-keleti-gyorgyi-botranykonyveben-leleplezte-a-szepsegkiralynot.htmlÁtkukkantott hozzánk egy medvehttp://www.life.hu/legykepben/20131204-medvet-buktatott-le-a-hokamera-a-szerb-magyar-hataron-hercegszanto-kozeleben.htmlJól csókol Csányi Sándorhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-a-coming-out-cimu-film-kapcsan-csanyi-sandor-szinesz-es-andy-vajna-meselt-a-life-hu-riporterenek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.